Print

 

Plast 2018

 

PLAST 2018, 29 mai -1 iunie,MILANO,ITALIA

ASPAPLAST ,cu sprijinul ICE Buharest-AGENTIA ITALIANA PENTRU COMERT EXTERIOR SECTIA PROMOVARE SCHIMBURI,organizeaza o delegatie de specialisti la acest eveniment.

Prestigiosul targ din domeniul maselor plastice si cauciucului care are loc o data la 3 ani,a inregistrat deja peste 1000 de expozanti si un grad de ocupare de 95%!

 

Delegatie romana la PLASTEURASIA 2017

Cea de-a 27 editie a targului international PLASTEURASIA s-a desfasurat in perioada 6-9 dec 2017 la Istanbul ,in Turcia.

Datorita unei cooperari indelungate intre asociatile ASPAPLAST Romania si PAGEV Turcia, specialistii romani din sectorul prelucrarii maselor plastice au vizitat , intre 6—8 decembrie 2015, cea de-a 27-a editie a PLASTEURASIA, care s-a desfasurat in Centrul expozitional de conventii si expozitii TUYAP, Istanbul-Turcia.

Reprezentantii societatilor care au alcatuit delegatia romana si-au exprimat convingerea ca aceasta manifestare expozitionala a oferit o ocazie unica si interactiva pentru dezvoltarea de afaceri relevante si contacte profesionale, precum si un schimb intens de informatii de specialitate in domeniul de prelucrare a materialelor plastice, materiilor prime si echipamentelor pentru prelucrarea maselor plastice.

Ca urmare a colaborarii dintre ASPAPLAST Romania si PAGEV Turcia, delegaţia romana a beneficiat – pe intreaga perioada a vizitei - de o serie de facilitati precum si  de consultanta din partea organizatorilor.

PLASTEURASIA İstanbul 2017 reprezinta o importantă platformă comerciala care ofera expozantilor si profesionistilor din sector cele mai noi tehnologii și informații din industria de mase plastice, precum si o platforma perfecta de prezentare pentru vanzari, marketing si crearea de noi contacte de afaceri.

Cifre record pentru PLASTEURASIA 2017: peste 100.000 mp, 1087companii expozante din 101 de tari, 53.919 vizitatori si delegatii de specialisti din 31de tari!

PLASTEURASIA Istanbul 2018 va avea loc intre 5-8 decembrie, in Centrul expozitional de conventii si expozitii TUYAP, Istanbul-Turcia.

Delegatie romana la PLASTEURASIA 2015

Cea de-a 25 editie a targului international PLASTEURASIA s-a desfasurat in perioada 3-6 dec 2015, la Istanbul , Turcia.

Ca urmare a cooperarii indelungate intre asociatile ASPAPLAST Romania si PAGEV Turcia, specialisti romani din sectorul prelucrarii maselor plastice au vizitat , intre 3—5 decembrie 2015, cea de-a 25-a editie a PLASTEURASIA, care s-a desfasurat in Centrul expozitional de conventii si expozitii TUYAP, Istanbul-Turcia.

Reprezentantii societatilor care au alcatuit delegatia romana si-au exprimat convingerea ca aceasta manifestare expozitionala a oferit o platforma unica si extrem de interactiva pentru dezvoltarea de afaceri relevante si contacte profesionale, precum si un schimb intens de informatii de specialitate in domeniul de prelucrare a materialelor plastice, materii prime si echipamente pentru prelucrarea maselor plastice.

Datorita bunei colaborari dintre ASPAPLAST Romania si PAGEV Turcia, delegaţia romana a beneficiat – pe intreaga perioada a vizitei - de o serie de facilitati si de consultanta din partea organizatorilor.

PLASTEURASIA İstanbul 2015 a fost cea mai importantă platformă comerciala care a oferit expozantilor si profesionistilor din sector cele mai noi tehnologii și informații din industria de mase plastice, precum si o platforma perfecta de prezentare pentru vanzari, marketing si crearea de noi contacte de afaceri.

Cifre record pentru PLASTEURASIA 2015: peste 100.000 mp, 1134 companii expozante din 53 de tari, 47.306 vizitatori si delegatii de specialisti din 26 de tari!

PLASTEURASIA Istanbul 2016 va avea loc intre 7-10 decembrie, in Centrul expozitional de conventii si expozitii TUYAP, Istanbul-Turcia.