Print

EXPO PLAST 2015

Cea de-a V-a editie a EXPO PLAST- cel mai important targ din industria de mase plastice din Romania, organizat de ASPAPLAST in parteneriat cu Euroexpo Trade Fairs si Romexpo, se va desfasura in perioada 8–11 septembrie, in Pavilionul Central din Romexpo – Bucuresti, pavilion destinat exclusiv acestui eveniment.

Vor fi prezenti toti reprezentantii industriei de mase plastice: furnizorii de echipamente, cei de materie prima, producatorii de diverse articole de mase plastice, companiile de reciclare, companiile furnizoare sau producatoare de aplicatii pentru aceasta industrie, dar si clientul final - companii din toate sectoarele de activitate (industria bunurilor de larg consum, industria de Hoteluri, Restaurante si Catering – HoReCa, industria alimentara, agricultura si constructii, electrica/electrotehnica etc.).

Accesand site-ul EXPO PLAST ( www.expoplast.ro) veti gasi informatii despre noutatile cu care EXPO PLAST va asteapta in acest an!

Si pentru ca EXPO PLAST este un eveniment care nu poate fi realizat decat impreuna cu dumneavoastra si pentru dumneavoastra…

Si pentru ca in fiecare an ne dorim ca EXPO PLAST sa capete dimensiuni din ce in ce mai mari…

Va asteptam sa fiti alaturi de noi si la aceasta noua editie a EXPO PLAST !

Informatii si detalii suplimentare : telefon 021-413 10 75/int 108 sau e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.