Print

In perioada 5-7 decembrie 2014, reprezentanti ai companiilor membre ASPAPLAST au vizitat Targul PLASTEURASIA, Istanbul, Turcia.

Cea de-a 24-a editie a targului PLASTEURASIA, dedicat industriei de mase plastice, s-a desfasurat in perioada 4-7 decembrie la Istanbul, Turcia, in Centrul Expozitional de Targuri, Conventii si Expozitii al TÜYAP.

 Acest targ se desfasoara in fiecare an si este organizat de TÜYAP ( organizator de targuri si expozitii) in colaborare cu PAGEV ( Asociatia Industriei de mase plastice din Turcia) si reprezinta o platforma de matketing industrial pentru specialistii din industria materialelor plastice din Turcia, al doilea mare producător de plastic din Europa. Au participat 1067 companii și reprezentanți ai companiilor din 41 de țări, iar numarul vizitatorilor profesionisti din sector a atins 43.756.

Companiile expozante au prezentat cele mai noi tehnologii și produse în mașini de plastic, mașini auxiliare, produse chimice si materii prime, echipamente de căldură și control, echipamente de reciclare, hidraulice și pneumatice, etc.

Acest târg an a găzduit un număr mare de vizitatori din întreaga lume si delegatii de specialisti din Azerbaidjan, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Canada, Croația, Egipt, Grecia, Georgia, India, Iran, Italia, Macedonia, Moldova, România, Rusia, Serbia, Siria, Arabia Saudită, Tunisia și Ucraina.Tari precum China, Coreea, Taiwan și Arabia Saudita au fost prezente cu pavilioane nationale.