Print

Compania ICMA San Giorgio ( Milano, Italia),  a lansat ( in Monroe, Michigan din SUA), in colaborare cu un important producător european de sisteme de tăiere, o linie- unitate de laborator pentru testare.

 Aceasta unitate de linie de peletizare și compunding , echipata cu un extruder  co-rotativ ICMA, avand un diametru de 50 mm, este deosebit de versatila și acoperă o gamă largă de compusi, inclusiv tehnopolimeri si compusi pentru umplere.

 Linia cuprinde si un sistem de dozare gravimetrică de la Enginplast  și un sistem de control de la Gefran, doua companii italiene bine-cunoscute, care au colaborat cu ICMA pentru planul său de dezvoltare din America de Nord.

 Prin această inițiativă, ICMA finalizeaza renovarea platformei sale de operare din America de Nord, inceputa acum doi ani( in Saginaw, Michigan)  cu Prescott Machine( agent general al ICMA pentru vanzari si service local pentru clientii sai din  America de Nord.

 Pentru mai multe informatii:  Dna Laura Zoia, ICMA San Giorgio_ Industria Construzioni Machinne ed Affini S.p.A., Via Madonnina, 75- 20010 San Giorgio Su Legnano( Milano, Italy)  tel +39 0331 407004, fax: +39 0331 405507, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., www.icmasg.it

Introducing ICMA’s line for lab testing in North America