Asociatia Patronala a Prelucratorilor de Mase Plastice

EUROPEAN PLASTICS CONVERTERS si PLASTICSEUROPE au placerea sa va invite la conferinta “EU Investing in its future – Plastics construction solutions”, care va avea loc la Bruxeles pe data de 24 Iunie 2015.

Conferinta este structurata pe mai multe sesiuni si reprezinta o ocazie excelenta de a afla care este rolul industriei de mase plastice in atingerea obiectivelor principale ale noii Comisii Europene, cum ar fi cresterea locurilor de munca, investitii si eficienta energetica.
 
O sesiune dedicata sectorului constructiilor se va axa pe solutiile oferite de materialele plastice pentru aplicatiile din constructii, provocari si oportunitati pentru producatori si principalele prioritati pentru IMM-uri si microintreprinderi.
 
Sesiunea "Abilitatile conteaza!"- moderata de deputatul ceh Martina Dlabajová (castigatoare a Premiilor MEP 2015- categoria "Ocuparea fortei de munca si afaceri sociale") se va axa pe initiativele proprii ale doamnei deputat cu privire la importanta compatibilitatii competentelor si a calificarii cu cererile inregistrate pe piata locurilor de munca si oportunitatea de a iesi din criza. Un accent va fi pus pe ucenicie si educatie. Compania VEKA AG va incheia sesiunea de discutii prin prezentarea unui angajament si dezvoltarea competentelor sale pentru angajati.
 
„Materiale plastice in contextul reinnoirii si ca o solutie principala pentru energie si eficienta a resurselor” va ocupa spatiul celei de-a treia sesiuni si va fi urmata de un studiu de caz privind proiectarea si inovatia prezentat de dna Ewa Kuryłowicz – General Designer, Vice-presedinte al studioului de arhitectura Kuryłowicz & Associates.
 
Pentru mai multe informatii,
click here pentru a afla programul complet.
 
Daca sunteti interesati si doriti sa participati la aceasta conferinta, va rugam sa va inregistrati
here.

 

Participarea la conferinta este gratuita.

 

 

This website uses cookies
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services